Οι πρωτοβουλιες μας

GO AND PLAY

Η πρωτοβουλία ενάντια στην παιδική παχυσαρκία, Go and Play, έχει σκοπό την ενίσχυση της φυσικής, ατομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του παιδιού, κόντρα στα υψηλά ποσοστά υπέρβαρων και παχύσαρκων παιδιών που μας κατατάσσουν 1ους στην Ευρώπη!

Περισσοτερα <span>GO</span> AND <span>PLAY</span>

ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΙΝΟ

Η πρωτοβουλία «Πρώτα Πρωινό» προσφέρει καθημερινά πρωινό στο σχολείο σε άπορους μαθητές πριν την έναρξη των μαθημάτων έτσι ώστε να παίρνουν όλη την ενέργεια που χρειάζονται για να ακολουθήσουν απρόσκοπτα το πρόγραμμα του σχολείου.

Περισσοτερα ΠΡΩΤΑ<span> ΠΡΩΙΝΟ</span>

PAN-HELLENIC GAMES

Η δημιουργία μίας διεθνούς, αθλητικής διοργάνωσης, στην οποία συμμετέχουν αθλητές της Ελληνικής Ομογένειας από όλες τις χώρες του κόσμου.Ένα γεγονός που έχει ως στόχο να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των Ελλήνων της Ομογένειας με την Ελλάδα.

Περισσοτερα <span> PAN-HELLENIC </span> GAMES

NEED TO PRACTICE
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Η πρωτοβουλία «NEED TO PRACTICE» βοηθά βάζοντας θεμέλια για έναν υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής με την παροχή αθλητικού εξοπλισμού, παπουτσιών, ένδυσης σε όσους έχουν ανάγκη πανελλαδικά.

Περισσοτερα <span> NEED TO </span> PRACTICE  <br /><span>ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ</span>

ATHLOS CHALLENGE FOR LIFE

Η πρωτοβουλία «ATHLOS Challenge for Life» είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, με δωρεάν εξέταση μαστού σε συγκεκριμένο αριθμό γυναικών, και σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση.

Περισσοτερα <span>ATHLOS</span> CHALLENGE <span>FOR</span> <span>LIFE</span>

ATHLOS SCHOLARS PROGRAM

Η πρωτοβουλία «ATHLOS Scholars Program» προσφέρει υποτροφίες σε πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών σε υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν ιδιαίτερες ικανότητες στον αθλητισμό και τη μουσική.

Περισσοτερα <span>ATHLOS </span>SCHOLARS<span> PROGRAM</span>

ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Η πρωτοβουλία «Χέρι Βοηθείας» σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή προσφέρει σε 4.000 άπορες οικογένειες ετησίως, ποικίλα καταναλωτικά προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Περισσοτερα <span> ΧΕΡΙ  </span> ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΟΥ

Η πρωτοβουλία «Ελλάδα Γυμνάσου» στοχεύει να καθιερώσει μία ημέρα τον χρόνο όπου όλοι οι Έλληνες θα ασχοληθούν με όποια μορφή αθλητικής δραστηριότητας επιλέξουν. Ο δραστήριος τρόπος ζωής παρέχει μια σειρά από σωματικά, ψυχικά και κοινωνικά οφέλη.

Περισσοτερα <span> ΕΛΛΑΔΑ  </span> ΓΥΜΝΑΣΟΥ