ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H Hellenic Values Foundation είναι μια ανεξάρτητη, μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση, που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2015 από μια ομάδα φίλων, οι οποίοι ως επαγγελματίες εργάζονται με ήθος, ακεραιότητα, αποτελεσματικότητα, διαφάνεια και λογοδοσία. Το Ίδρυμα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δημιουργούμε και οργανώνουμε πρωτοβουλίες με σκοπό:
• Να προσφέρουμε ελπίδα και αποδοχή σε όσους έχουν ανάγκη, έχοντας κατά νου την αξιοπρέπεια όλων των ανθρώπων.
• Να εμπνεύσουμε στα παιδιά διάθεση για φυσική δραστηριότητα, παρέχοντας υποστήριξη για να βελτιωθεί η σωματική και συναισθηματική ευημερία τους και να δημιουργηθεί μια υγιέστερη κοινωνία.
• Να ευαισθητοποιήσουμε και να προτείνουμε λύσεις που ενδυναμώνουν τους μαθητές μαζί με τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς τους να κάνουν συνειδητές επιλογές ώστε να αναπτύξουν υγιεινές συνήθειες σε όλη τη διάρκεια του βίου τους.

Επιπλέον, το Ίδρυμα υποστηρίζει μαθητές από όλη την Ελλάδα χορηγώντας υποτροφίες σε πανεπιστήμια. Δίνοντας μεγάλη αξία στον χαρακτήρα, τις επιχειρηματικές ενέργειες και την προσφορά στην κοινότητα, το Ίδρυμα στηρίζει τους νεαρούς ηγέτες ώστε να διακριθούν στην Ελλάδα και διεθνώς.