ΧΟΡΗΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

needtopractice

Οι συνεργάτες μας είναι σημαντικοί για εμάς. Αν αποφασίσετε να γίνεται χορηγός μας ή να χορηγήσετε κάποια συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας, μία ομάδα από επαγγελματίες θα συνεργαστεί μαζί σας ώστε διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή δημοσιότητα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Είτε επιθυμείτε να αναδείξετε το brand σας σε όλη τη διάρκεια της πρωτοβουλίας, είτε θέλετε απλά να τοποθετήσετε διαφημιστικό σταντ, η ομάδα μας, που έχει μεγάλη εμπειρία στην προβολή χορηγών, θα δημιουργήσει ένα χορηγικό πακέτο ειδικά για εσάς. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να περάσετε το μήνυμά σας και ταυτοχρόνως να έχετε μια συγκριτική αξιολόγηση της απόδοσης της επένδυσή σας.

Δημιουργούμε εξατομικευμένα χορηγικά πακέτα

Η ευρύτατη ποικιλία χορηγικών πακέτων σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα βασικά οφέλη που αποφέρει η χορηγία σε μία από τις πρωτοβουλίες μας:

  • Δημιουργούμε μαζί με τους χορηγούς μας το περιεχόμενο της χορηγίας ανάλογα με το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρουν.
  • Οι χορηγοί μας τοποθετούνται σε θέσεις κλειδιά στον χώρο της εκδήλωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωτοβουλίας.
  • Οι χορηγοί μας μπορούν να προσκαλέσουν σημαντικούς πελάτες ή υποψήφιους πελάτες τους στην εκδήλωση, όπου θα έχουν την ευκαιρία να τους παρουσιάσουν τις πρόσφατες καινοτομίες τους.
  • Ως χορηγοί, το λογότυπο της εταιρείας ή της μάρκας σας θα εμφανίζεται σε όλο το προωθητικό υλικό, όπως, μεταξύ άλλων στην μπροσούρας και την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας, καθώς και σε μια σειρά ηλεκτρονικών μηνυμάτων HTML που αποστέλλουμε.
  • Οι πρωτοβουλίες μας υποστηρίζονται από την CORPORATE PROMOTIONS, μια εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων
  • Σε όλη τη διάρκεια μιας πρωτοβουλίας μία ομάδα ειδικών βρίσκεται επιτόπου, φροντίζοντας το χορηγικό σας πακέτο να αποδώσει τα μέγιστα.
  • Ανατροφοδοτούμε πάντα στους χορηγούς μας με σχόλια και στοιχεία από τους συμμετέχοντες, βοηθώντας τους να αξιολογήσουν τον αντίκτυπο της χορηγικής παρουσίας τους.
  • Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εταιρικές χορηγίες ή συνεργασίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: hellenicvalues@hellenicvalues.org